11. Sınıf Üniversite Sunumu 2024

11.sınıf velilerimize yönelik Psikolojik Danışmanımız Özlem SARAÇ tarafından YKS sunumu yapıldı. Psikolojik danışmanımız, sınava hazırlanma sürecinde bir amaçla yola çıkmanın ve hedef belirlemenin başarı üzerindeki önemini vurguladıktan sonra sınav sisteminin içeriği hakkında bilgi verdi. Temel Yeterlilik Testi, Alan Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testinin detaylarını paylaştıktan sonra OÖBP’nin  önemini vurguladı.

Psikolojik danışmanımız, öğrencilerimizin sınav sürecini en verimli şekilde nasıl geçirebileceklerine dair önerilerini paylaştı.
YKS bilgilendirme sunumunun ardından Yurt Dışı Eğitim danışmanımız Pedro Rodriguez tarafından İtalyan Eğitim Sistemi ,İtalya’daki eğitim olanakları, sınav sistemi ve maturita sistemi hakkında bilgi verildi.

Verilen eğitimin sonunda Okul Müdürü Susanna Bernardi ve Türk Müdür Başyardımcısı Deniz Hadimoğlu tarafından genel bir değerlendirme yapıldı ve velilerimizden gelen sorular yanıtlandı.