Mezuniyet Töreni 2024

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni görkemli bir organizasyonla gerçekleşti. Törenimizin sunuculuğunu İtalyanca Öğretmenlerimiz Bilge Temel ve Andrea Dalla Vecchia  yaptılar. Onur konuğumuz,  İtalya Kosolosu Sayın İrene Pastorino idi. Konsolos Sayın İrene Pastorino konuşması ile ögrencilerimize başarı dileklerini iletti. Okul Müdürümüz Sayın Susanna Bernardi ve Türk Müdür Başyardımcısı Deniz Hadımoğlu, beş yıl boyunca gerek akademik gerekse davranışsal olarak edindikleri kazanımlar ışığında yol almaları konusunda konuşmalarıyla öğrencilerimize rehber oldular. Ardından tüm öğretmenlerimiz adına Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sayın Gökhan Ağaoğlu’nun  yaptığı konuşma herkesin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Firuzan Bilir' in konuşmasından sonra   11 ve 12. sınıf birincilerimizin konuşmaları ve devir teslim ritüeli ile devam eden diploma törenimizde hem hüzünlü hem de mutlu anlara birlikte tanıklık ettik. Törenimiz, öğretmenlerimizin öğrencilerimize sunduğu diplomalar ile son buldu.

Sevgili 2024 mezunları, bu ailenin diğer fertleri gibi sizlerin de hayatın içinde sağlıkla ve mutlulukla üstün başarılara imza atmanızı dileriz. Yolunuz açık olsun.