​Pusula Etkinliği

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin okula uyum sürecinde yaşadıkları  duyguları açığa çıkarmak ve rahatlamalarını sağlamak  için Rehber Öğretmenimiz Özlem Saraç liderliğinde Sanat Terapisi Uygulayıcısı Neşe Yıldız  tarafından "Sanat Terapisi Pusula Etkinliği" uygulandı.
Öğrencilere: "Pusulanız nedir ve pusulanızda en değerli şey nedir?" Sorularını yönelterek öğrencilerimizin hem düşünmelerini hem de hayal dünyalarını, hedeflerini dışa vurmalarını sağlamak amacıyla duygu, hayal ve hedeflerini kağıda çizmelerini istedik.

Öğrencilerimiz kağıt, çizme ve boyama araçlarıyla duygusal, algısal kanallardan kendilerini ifade ettiler. Etkinlik sonrası çizimlerini paylaşmak isteyen öğrenciler duygularını ifade edebilme fırsatı buldular.