​Okul Başkanlık Seçimi 2024

Okul Başkanlık Seçimi sürecimiz bugün okulumuzda demokratik bir ortamda gerçekleşti. Hayatında ilk defa oy kullanan öğrencilerin de olduğu seçimde öğrencilerimiz, seçme ve seçilme süreçlerini gözlemlediler ve heyecanlı anlar yaşadılar. Oylama sonrası  Müdür Yardımcımız ve Rehber Öğretmenimiz eşliğinde oylar okul meclis üyeleri ile birlikte sayıldı.
Sayım sonunda 12-B sınıfından Melisa Kuzay Okul Başkanı seçilmiştir. Başkan yardımcı ise 12-A sınıfından İlhan Erk Erkanı seçilmiştir, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
 Seçime katılan diğer adaylarımıza da katkılarından dolayı  (Bahar Dönmez, Ulaş Öztok ve Kerem Ekici) teşekkür ederiz.
Seçim süreci boyunca centilmence yarışan tüm adayları tebrik eder, okul meclisinde yıl içinde bir arada ve ekipçe verimli çalışmalarını dileriz.